U ponedjeljak 13.07.2020.godine završen je 2.juniorski golf kamp GK Krivaja.Upriličena je ceremonija dodjele diploma za sve učesnike kampa,koji ove godine bio još uspješnije organizovan.

Organizaciju kampa nije poremetila ni aktuelna situacija vezana za pandemiju virusa COVID-19,jer se ove godine odazvalo najviše djece do sada,njih 16.Sigurni smo da bi u normalnim okolnostima taj broj bio puno veći.
Bilo je puno promjena u odnosu na prošlu godinu-osim praktičnog rada sa djecom na terenu,od ove godine je uveden i teoretski dio,koji je bio pun pogodak po ocjeni svih prisutnih.
A šta tek reći na svakodnevno organizovanje igara bez granica,filmskih projekcija kao i disko zabave za djecu i roditelje…jednostavno fantastična četiri dana na terenu Forest Creek.
Po ocjeni trenera djeca su pokazala zavidan napredak i znanje kada je u pitanju golf igra,a kako je kamp sveukupno organizovan najbolje govori činjenica da je većina djece tražila da sve traje barem još jedan dan.
Ono što je sigurno je to da je sa ovakvim podmlatkom budućnost GK Krivaja sigurna i svijetla,a što se tiče idućeg juniorskog kampa-dođite i uvjerite se,biće sigurno još bolji i uspješniji,sa još više sadržaja i učesnika,jer pripreme za narednu godinu su već počele.
Do iduće godine,veliki pozdrav i dobra igra.
previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Leave a reply