TURNIR SPONZORA 2020

 

U subotu 25.07.2020. na terenu Forest Creek u Zavidovićima održan je Turnir Sponzora. Učešće na ovom renomiranom turniru uzelo je 28 golfera iz BiH, Hrvatske i Švicarske. Iako je cijeli dan padala kiša, sa prekidom od pola sata, turnir je uspješno priveden kraju.

 

 

 

 

 

 

 

Ove godine laureatom najboljeg okitio se Tihomir Parlov iz G.K. Posušje sa osvojenih 29 bruto bodova, drugo mjesto pripalo je Merimu Vučkiću (gost), dok je treće mjesto pripalo Samiru Smajiću iz G.K.Sarajevo. U netu najbolja je bila, fenomenalna, Ermina Vučkić (gost), drugo mjesto je zauzeo Dinko Tursić G.K.Krivaja a treće mjesto je osvojio Mario Perić, takođe iz G.K.Krivaja. “Longest Drive” na rupi 8 ostvario je Jerko Marić a nagrada “Closest to pin” rupa br. 9 pripala je Nekiru Kukuruzoviću.

Poslije uvodnog govora Predsjednika G.K.Krivaje gosp. Harisa Mujanovića pristupilo se dodjeli pehara I nagrada.

Vrijedne nagrade za najbolje obezbijedili su Balkan Open – Sinan
Caglayan; Navigo Sistem d.o.o. , Sarajevo; Planika Flex d.o.o., Sarajevo;
Riverside Champions Course-Zagreb; Forest Creek golf & lodge resort;
Mizuno; VF golf teren Sarajevo; golf teren Topala Posušje.

 

 

 

I ove godine ,kao po tradiciji , nije izostalo druženje na popularnoj “19-oj rupi” Uz muziku I bogatu večeru, nastavilo se do kasno u noć.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da se organizator pobrinuo o svemu I da se ništa nije prepuštalo slučaju govori podatak da se svakom golferu I gostu (na glavnoj ulaznoj kapiji terena ) mjerila temperatura te davale upute o držanju socijalne distance na terenu I oko njega. Opšti utisak svih učesnika je da smo iz godine u godinu sve bolji I bolji u organizaciji turnira.

 

 

 

GK Krivaja I Forest Creek se zahvaljuje sponzorima, partnerima Iprijateljima kluba I terena, bez kojih ovaj veliki događaj ne bi mogao biti održan uz želju da se što prije ponovo vidimo na prelijepom terenu Forest Creek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kroz slike ćemo pokušati da vam prenesemo djelić atmosfere koja je vladala tog dana.

 

 

 

 

 

 

Do slijedećeg puta veliki pozdrav I naravno “dobra igra”